Спільний українсько-грецький кулінарний івент
Опубліковано 04 липня 2021 року о 22:05

Напередодні зустрічі міністрів закордонних справ України Дмитра Кулеби та Греції Нікоса Дендіаса, в рамках кулінарної дипломатії Посольство України в ГР та Почесний консул Україні провели спільний українсько-грецький кулінарний івент.

Вишукані блюда української кухні - звичайно борщ, голубці з морепродуктами, соковита ягнятина з грецькими пряними травами, ніжний медовий десерт-, які завдяки двом супер шефам Юрію Ковриженку і Йоргос Хатзопулосу зберегли українську автентичність, водночас тонко переплелися з грецькими нотками, нікого не залишили байдужими.

Серед гостей заходу були віце-губернатор Криту, віце-мер міста Іракліо, президент місцевої асоціації готел‘єрів, журналісти, представники туристичної галузі Греції.

Захід відбувся в готелі Aldemar Royal Mare за сприяння Почесного консула України в м.Патри Александроса Ангелопулоса.

Фото блюд від Юрія Ковриженка

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux